Uslovi korišćenja

Internet stranica www.telefoncic.rs u vlasništvu je firme: Marija Isailovic PR,IT SERVIS CENTAR, Beograd (u nastavku IT Servis Centar).

Opšte i sve druge uslove poslovanja izdaje IT Servis Centar.

IT Servis Centar je odgovaran za objavljenu sadržinu i izvršenje narudžbine u skladu sa objavljenim uslovima.

Kupovinom tj posetom internet prodavnice „TELEFONCIC“ prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da pažljivo pročitate i upoznate se pravilima. Zadržavamo pravo da bez prethodnog obaveštavanja izvršimo izmene i dopune Uslova korišćenja.

Opšti uslovi su dostupni na internet prezentaciji www.telefoncic.rs, i iz tog razloga smatramo da je svaki kupac, koji naručuje robu , upoznat sa tekstom uslova poslovanja. Smatramo da narudžbenicom kupac u potpunosti prihvata sve uslove poslovanja.

Izjava o zaštiti privatnosti

Politiku privatnosti možete pogledati OVDE

Komunikacija
Prihvatanjem uslova korišćenja saglasniste ste da sa nama komunicirate elektronskim putem. Naša komunikacija prema vama će biti putem elektronske pošte (e-mail) ili obaveštenjima koja ćemo objavljivati na ovom sajtu.

 

Intelektualna svojina
Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, tekstovi, dizajnerski elementi , fotografije, logotipi i ostalo je vlasništvo prodavnice „TELEFONCIC“ ili njegovih dobavljača i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti . Ukoliko za sadržaj koji se nalazi sajtu smatrate da je Vaš i mislite da smo ga zloupotrebili molimo vas da nas kontaktirate u cilju utvrđivanja i rešavanja problema intelektualne svojine.

Kao korisnik odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom registracije.Korišćenjem sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom. Zadržavamo pravo da odbijemo pružanje usluga, ukinemo ili suspendujemo nalog ,otkažemo porudžbinu ukoliko ustanovimo da je prekršeni bilo koji stav Uslova korišćenja. Podatke koje ste naveli prilikom registracije koristićemo radi kupoprodaje proizvoda,uspostavljanja kontakta i nećemo ih koristiti u druge svrhe.

Komentari i komunikacija
Zadržavamo pravo da ne objavimo komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju ili na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Svi takvi komentari biće uklonjeni bez predhodnog obaveštenja.Registracija sa tuđom email adresom i lažno predstavljanje nije dozvoljeno. Svako lažno predstavljanje ili korišćenje tuđih podataka može dovesti do pokretanja odgovarajući zakonskih postupaka.

Cene i opisi proizvoda
Sve cene proizvoda na sajtu su sa uračunatim PDV-om. Trudimo se da sve proizvode opišemo što je tačnije moguće.Ne možemo garantovati da su sve informacije i podaci o proizvodima 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo vam vratiti novac.

Promena podataka na sajtu
Zadržavamo pravo da možemo u svako doba, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta.

ISPORUKA ROBE

Cena isporuke po pošiljci je zavisi od težine pošiljke i obračunava se po aktuelnom cenovniku kurirske službe .

Cenu isporuke robe u potpunosti snosi kupac.

Cena isporuke prilikom preglada korpe je informativnog karaktera.

Prikazana cena poštarine na porudžbenici je informativnog karaktera po cenovniku kurirske službe i nismo odgovorni za promenu cene od strane iste i zaračunavanja dodatnih troškova!

POVRAĆAJ NOVCA I ZAMENA KUPLJENE ROBE

Fizička lica, u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (Sl. Gl. 62/14), mogu da otkažu narudžbenicu pismenim putem u roku od 14 dana od dana potvrde narudžbenice. Povraćaj robe i rešavanje reklamacija vrši se u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (član 27, član 28, član 29, član 34 član 35 i član 56 ZZP). U slučaju da je roba isporučena kupac može da vrati robu najkasnije 14 dana od dana kada je poslao obrazac za odustanak ili izjavu u slobodnoj formi.

Obrazac za odustanak od ugovora na daljinu možete preuzeti OVDE

Kupac snosi isključivo direktne troškove vraćanja robe, ukoliko nije drugačije dogovoreno.

Ukoliko kupac koristi proizvode, pa se predomisli, nema pravo povraćaja robe (član 37) jer se na taj način direktno umanjuje vrednost i funkcionalnost robe. Proizvodi moraju biti vraćeni nekorišćeni, neoštećeni, u neizmenjenoj količini i u originalnoj, neoštećenoj ambalaži. Korišćene, oštećene proizvode, proizvode kod kojih je promenjena količina i proizvode u neoriginalnoj ili oštećenoj ambalaži nije moguće vratiti.

Ukoliko je roba plaćena, povraćaj uplate će se izvršiti najkasnije u roku od 14 dana od dana povraćaja robe.

Bez obzira da li je Kupac pravno ili fizičko lice ako kupovina nije izvršena na osnovu narudžbenice prethodne odredbe se ne primenjuju. Svaki spor će se rešavati individualno.

Vraćanjem robe oslobađate se svih obaveza osim obaveze plaćanja troškova vezanih za slanje robe koja se vraća.

U slučaju vraćanja robe, procedura je sledeća:

Kontaktirajte nas putem naše kontakt stranice , na e-mail reklamacije@telefoncic.rs ili  pozivom na  broj telefona: 061 301 49 43

Paket koji sadrži robu za povraćaj je potrebno čvrsto upakovati u kutiju ili bilo koju drugu ambalažu koja će zaštititi originalno pakovanje. Ne lepiti trakom, pisati olovkom direktno po ambalaži artikla kako je ne biste oštetili, jer proizvodi koji se vraćaju moraju biti nekorišćeni, neoštećeni i zapakovani u originalnu ambalažu.

Kupac snosi sve troškove koji nastaju vraćanjem robe, kao i troškove poštarine koji nastaju slanjem robe na našu adresu.

Obavezujemo da ćemo po prijemu robe koja se vraća ili po prijemu dokaza da ste nam robu poslali, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana prijema  robe, izvršiti povraćaj sredstava koja su uplaćena za vraćenu robu na Vaš račun.

AKO ROBA KOJA SE VRATI NAZAD IMA OŠTEĆENJA , AKO JE ISTA KORIŠĆENA ILI VRATITE ROBU BEZ ORIGINALNE AMBALAŽE ILI SA OŠTEĆENOM AMBALAŽOM, TAKVU ROBU NE MOŽEMO PRIMITI I NE MOŽEMO IZVRŠITI POVRAĆAJ NOVCA. ISTA ROBA ĆE VAM BITI PONOVO DOSTAVLJENA.TROŠKOVE PONOVNOG VRAĆANJA SNOSI KUPAC.

 

NAPOMENA:

Molimo Vas da odmah po preuzimanju paketa od kuriske službe proverite sadržaj paketa i ukoliko ima nekih nepravilnosti ili oštećenja odmah nas obavestite na email reklamacije@telefoncic.rs ili putem telefona koji možete naći OVDE